در اجرای این تکنیک از اسکورپیون زانو (Knee Scorpion) استفاده می شود. طراحی ارگونومیک اسکورپیون به عنوان یک عبور دهنده نخ (suture passer) این امکان را برای جراح فراهم می آورد تا نخ فایبروایر دوصفر یا نخ صفر را با حداقل آسیب و تهاجم از میان مینسیک عبور داده و در همان مرحله، نخ را بگیرد و از مراحل و گامهای بعدی به این منظور جلوگیری گردد. به کمک اسکورپیون، جراح می تواند از انواع شیوه های گره زدن برای ترمیم آل اینساید مینسیک استفاده نماید.
ترمیم مینیسک (Meniscal Repair)
سینچ ،جراح را قادر میسازد تا پارگیهای مینیسک را به صورت all inside، به طور پیوسته ترمیم نماید و نیاز به برشهای کمکی برای تکنیکهای مرسوم inside/out که اغلب باعث موربیدیتی اضافی میشود، را حذف نماید. براساس الگوی پارگی و محل آن، سینچ مینیسک به جراح، امکان انتخاب ترمیم به صورت عمودی یا افقی با فایبروایر 0-2 را میدهد.
گره کشویی از قبل آماده شده و ویژگی های نخ فایبروایر،گره باریک و محکمی را بر روی پارگی مینیسک ایجاد مینماید که به راحتی در داخل مینیسک جای میگیرد. پارگیهای شاخ خلفی مینیسک را بسته به محل دقیق و الگو میتوان از پورتالهای آرتروسکوپی استاندارد همان طرف یا طرف دیگر ترمیم نمود. در پارگیهای بدنه مینیسک، سینچ را از پورتال طرف مقابل یا پورتال کمکی طرف مقابل باید وارد نمود.
سینچ II، سطح جدیدی از سهولت و ایمنی برای ترمیم آل اینساید مینیسک با حداقل مراحل را در اختیار جراح قرار می دهد. تهاجم سوزن سینچ II به بافت در حداقل میزان ممکن می باشد و امکان بخیه زدن پارگی مینیسک به صورت افقی یا عمودی با استفاده از نخ فایبروایر 0-2 که از قبل گره زده شده است را فراهم می نماید.
جدا شدن روت مینیسک، عارضه ای پیچیده است که می تواند به اکستروشن و بیرون راندگی مینیسک و همچنین تغییر نحوه توزیع فشار بر روی مینیسک و نهایتا ارترید زانو منجر شود. امروزه اثبات شده است که ثابت نمودن مینیسک در یک سوکت استخوانی کوچک، روشی موثر برای بهبود این ضایعه و جلوگیری از گسترش عواقب آن می باشد. در تکنیک ارائه شده، می باید از گاید مخصوص این تکنیک همراه با فلیپ کاتر استفاده نمود. در این راستا، هوک گاید بالای پشت تیبیا قرار می گیرد. با توجه به آن که گاید، قابل تنظیم است با توجه به آف ست آن نسبت به تیبیا و به کارگیری فلیپ کاتر، سوکتهایی با عمق 5 تا 10 میلیمتر ایجاد می گردد و با استفاده از اسکورپیون زانو، نخ فایبروایر 0-2 در یک گام، عبور داده می شود.
Ramp Lesion، پارگی رباط بین مینیسک-تیبیا و مینیسک مدیال خلفی در ناحیه کپسول مینیسک می باشد. با استفاده از عبور دهنده نخ سوچورلاسوی کوئیک پس (QuickPass™ SutureLasso™ suture passer) که با نخ فایبراستیک 0-2 از قبل بارگذاری شده است و در دو نمونه انحنا به چپ یا انحنا به راست ارائه می گردد، پارگی های پنهان در شاخ خلفی مینیسک مدیال را می توان ترمیم نمود.
یکی از شیوه های ارائه شده از طرف کمپانی آرترکس جهت ترمیم Outside/In مینیسک استفاده از میکرو سوچور لاسو است. به این منظور دو عدد لاسوی مستقیم یا با انحنای کم، از بیرون زانو و موازی با تیبیا وارد می گردد. با استفاده از سیم های داخل لاسو، نخ فایروایر یا فایبراستیک، از طریق یکی از لاسوها وارد مفصل شده، از دیگری خارج شده و با شکافی کوچک، روی کپسول گره زده می شود.